Om os

BLOOME COPENHAGEN ER EN AF DANMARKS FØRENDE PRODUCENTER OG FORHANDLER AF ØKOLOGISKE STRÆKSTOFFER.

Hos os finder du kun høj kvalitet og primært økologiske produkter. Vi producerer selv strækstof i fantastisk høj kvalitet som produceres under de strenge krav GOTS certificeringen sætter til producenterne. Vores designs afspejler den nordiske stil og er altid helt unikke. Ud over det store udvalg vores egne designs producerer vi også designs fra Andrea Lauren, Sarah Watson, Claudia Soria fra Kimsa Design med flere. Vi har desuden et stort udvalg af fantastisk fast bomuld fra Art Gallery Fabrics.

 

 

Jeg hedder Emilie, jeg er ejer og designer hos Bloome Copenhagen. Jeg er bor i nordsjælland og har to dejlige piger fra '08 og '10.

Bloome Copenhagen er en lille enkeltmands virksomhed. Jeg har altid elsket smukke designs og høj kvalitet, desuden er jeg meget bevist om hvor meget tekstil industrien forurener bla. i form af den meget store mængde spildevand, og absolut også de dårlige arbejdsforhold man konstant hører om. Jeg var meget optaget af at det måtte være muligt at kunne sammensætte de moderne lækre designs, den høje kvalitet OG en miljø rigtig produktion, med ordentlige arbejdsforhold. 

Jeg startede min virksomhed i 2015, efter at have fundet en fabrik der var GOTS certificeret og derfor har styr på både spildevand og arbejdsforhold. En produktion der er GOTS certificeret er selvfølgelig noget dyrere end en almindelig produktion eller en OEKO-TEX produktion. En GOTS produktion SKAL bruge økologisk bomuld, og der er strenge krav til lønninger og arbejdsforhold for alle i produktionen, helt fra den der planter bomuldsfrøet til den sidste i selve produktionen. Jeg synes den højere meterpris er det hele værd, når jeg ved at vi gør bare en lille smule for at passe på den verden vi bor i og passer lidt på nogle af de mennekser der ikke har de samme muligheder som os andre.

Dertil samtidig at få stof i super høj kvalitet og fine unikke designs, så bliver det ikke meget bedre. 

 

 


Vi håber du finder hvad du søger og nyder vores hjemmeside imens. Hvis du har nogen spørgsmål, ris eller ros så skriv til os på kontakt@bloomecph.dk